Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Winnaar van De Gulden Feniks 2022

Bekroond voor onze specialisatie

In de schijnwerpers van de architecturale wereld schittert een nieuw baken van excellentie: Bouwbedrijf van der Hoek. Met trots kondigen we aan dat ons bedrijf is bekroond met de gerenommeerde Gulden Feniks 2022, een eer die onze toewijding aan innovatie, vakmanschap en duurzaamheid erkent.

Een eer om deze prijs te ontvangen

Als een bedrijf dat diep geworteld is in de tradities van vakmanschap en excellence, is het een onbeschrijfelijke eer om de Gulden Feniks te ontvangen, een erkenning die alleen de meest opmerkelijke prestaties in de Nederlandse bouwsector bekroont. De Gulden Feniks staat synoniem voor uitzonderlijke projecten die niet alleen de fysieke omgeving transformeren, maar ook een blijvende impact hebben op gemeenschappen en mensen.

Van vervallen pakhuis naar prijswinnende locatie

Het winnende project, De Utrecht, belichaamt onze kernwaarden op een buitengewone manier. Gelegen in het hart van de stad, was De Utrecht ooit een vervallen pakhuis dat wachtte op een nieuwe bestemming. Met visie en moed hebben we dit historische pand omgetoverd tot een levendig cultureel centrum, waar kunst, ambacht en gemeenschap samenkomen.

Van het zorgvuldig bewaren van de oorspronkelijke architectonische elementen tot het integreren van duurzame technologieën en materialen, elk aspect van het project weerspiegelt onze toewijding aan excellentie en innovatie. De Utrecht staat nu als een icoon van herontwikkeling en revitalisering, een bron van trots voor de gemeenschap en een inspiratie voor de hele bouwsector.

 

"Aan al onze medewerkers, partners, en supporters, bedanken we jullie voor jullie onvermoeibare inzet en geloof in onze missie. Samen hebben we geschiedenis geschreven, en samen zullen we de toekomst vormgeven."

Wij gaan door

Maar onze reis stopt hier niet. Met de Gulden Feniks als een nieuw hoogtepunt op onze horizon, blijven we ons inzetten voor het creëren van buitengewone ruimtes die het verhaal van onze tijd vertellen. We kijken ernaar uit om samen te werken met partners en gemeenschappen om nog meer baanbrekende projecten te realiseren die de grenzen van de verbeelding en de mogelijkheden verleggen.